Steam Waverz

Zo wordt een kopje koffie of thee wel heel bijzonder

Eindelijk weer fijn samen bijkletsen, de dag doornemen, misschien wel even stoom afblazen of gewoon een heerlijk momentje voor jezelf. Het liefst met een hele pak koekjes of reep chocolade erbij, maar altijd met een heerlijke kop dampende koffie of thee. Dankzij de dessins van het Nederlandse label Steam Waverz komt je kopje tot leven. De nieuwe papierdessins vertellen een verhaal waar je niet snel over uitgepraat raakt.

Steam Waverz breidt haar collectie uit met vier mooie dessins met allemaal een eigen verhaal. Deze accessoire maakt ieder moment tot een ware belevenis. De “Cherry on cake” herinnert je eraan om van elk moment te genieten, iets wat we in alle drukte nog wel eens lijken te vergeten, maar wat juist zo ontzettend belangrijk is.

Klink hier als de link van het filmpje het niet doet.

Klein geschenk, mooie boodschap

Als Limburgse groeide Angeliek, enthousiaste oprichter van Steam Waverz, op met taart-tradities. Een goede kop thee of koffie met Limburgse vlaai was meer regel dan uitzondering. Deze tradities zijn verwerkt in de nieuwe dessins. De ontwerpen uit de nieuwe collectie zijn net zo warm en vrolijk als Angeliek zelf.

Sinds kort zijn de dessins ook verkrijgbaar in een duo verpakking waarin twee Steam Waverz zitten. Zo is het mogelijk om je vriendin die je al te lang niet hebt gesproken, per post op een originele manier op de thee te vragen. Ook als je een echte power vrouw in je omgeving wilt laten weten dat je trots op haar bent, is de “Peacock” een leuke keuze om te sturen: een klein geschenk met een mooie boodschap.

Give-away

Omdat we altijd blij worden van een heerlijke kop thee én omdat het 17 maart vriendinnen dag is, mogen wij in samenwerking met Steam Waverz drie duo pakjes weggeven. Houd dus aankomende week onze Facebook en Instragram in de gaten om kans te maken op een pakje Steam Waverz uit de nieuwe collectie voor jou en je vriendin, zus, moeder, buurvrouw of speciale collega. 17 maart maken wij de winnaars bekend!