GespreksStof

Let’s sit, eat and talk about life

In een tijd waarin alles steeds alleen maar sneller lijkt te gaan en contacten steeds vaker bestaan uit een appje hier en een snel belletje daar, nemen we amper nog de moeite om écht samen te zitten en te praten. Gaan we uiteten, ligt half van de tijd de telefoon – op de kop is net zo erg – ook op de tafel voor het geval je aandacht kan afdwalen naar iets beters. Het begint steeds meer een persoonlijk irritatie-puntje te worden en er wat ons betreft eentje waar niet aan toe moeten geven.

Toen kwamen we GespreksStof tegen en waren meteen enthousiast over deze prachtig ontworpen stoffen servetten. Het GespreksStof servet is verkrijgbaar in 3 series, ieder met een twintigtal verschillende quotes, vragen, weetjes en kreten die bijdrage aan unieke gesprekken. Leuk voor een eerste date, een etentje met vrienden, bedrijfsetentje, origineel samenwoon-cadeau of extra toevoeging op tafel in je restaurant.

Nog leuker is dat we vier setjes mogen weggeven via een give-away actie op onze Facebook en Instagram pagina. Houd deze dus in de gaten, doe mee en wie weet komt er binnenkort een setje van twee servetten jouw kant op!