Free printables: Sinterklaas kaarten

Oo kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind!

Stiekem vind ik Sinterklaas toch gewoon een ontzettend leuke en gezellige feestdag. Met een leraar van groep 8 als vriend betekend het steevast dat ik de pineut ben als het gaat om surprises maken. Verder is lootjes trekken met gedichten een traditie geworden bij zijn gezin en vieren wij met mijn kant van de familie dit jaar Sinter-Kerst-en-Nieuw bij ons thuis. Omdat ik als grote mensenbaan eigenlijk grafisch vormgever ben, kon ik het ook dit jaar niet laten om kaarten te ontwerpen in Sinterklaas thema.

Uiteraard gewoon makkelijk én gratis – zijn we dol op… – te downloaden, zodat jouw huis, 5 december tijdens het heerlijke avondje, prachtig versierd is voor de beste Sint!

    

Waar komen ze bij jou te hangen?